Niels Maier 材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

关于

Niels Maier

工艺的

Niels Maier ( Graduate at the Design Academy Eindhoven in 2003 ) has The studio is located in the center of Maastricht and develops interior concepts, ranging from corporate spaces to exclusive private interiors and suitable living objects, with a huge respect for craftsmanship. Niels Maier is dedicated to deliver quality, solid project management, clear designs and fresh concepts.

| Curvy Minimalism |

极简主义的曲线美

| 荷兰·阿姆斯特丹

Niels Maier  材质的情绪

Curvy Minimalism是一处私人住宅,位于荷兰阿姆斯特丹。由尼尔斯·迈尔设计。弯曲的极简主义项目是设计师尼尔斯迈尔的标志性风格,包括线条、高品质的材料,和一个极简主义的美学体验。

Curvy Minimalism is a minimal home located in Amsterdam, Netherlands, designed by Niels Maier. The Curvy Minimalism project is a showcase of the designer Niels Maier’s signature style, which includes clean lines, high-quality materials, and a minimalist aesthetic.

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

在厨房里,尼尔斯积极探索材料和形式,以表达“回家的感受”,厨房是设计师最喜爱的空间。混凝土质感的洗菜池是第一个焦点,关于工艺和物质性。深色木材细木工作为封边,抵消弯曲的边缘。雕塑壁炉作为厨房和其他公共空间之间的分隔墙,维护区域,但给人一种流动的感觉。

Niels’exploration of material and form culminates in the kitchen. Described as the ‘masterpiece’ of the home, the kitchen is the designer’s favourite space. The cast concrete washbasin was a first for the firm to spotlight craftsmanship and materiality. Dark timber joinery envelopes the space, offset by curved edges. A sculptural fireplace acts as a dividing wall between the kitchen and other public spaces, maintaining zones but providing a sense of fluidity throughout.

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

| The Neutral House |

中性住宅的温馨质朴

| 荷兰·阿姆斯特丹

Niels Maier  材质的情绪

The Neutral House位于荷兰阿姆斯特丹,由尼尔斯完成设计。目标是创建一个宁静和功能舒适的空间,兼顾温馨质朴,长期合适屋主人生活在中性的房子里。工作室想开放结构,它的各种生活计划。通过三个楼层,建筑师创造了一个用于社交的公区,包括厨房餐厅,客厅;家庭办公室和客房,设计在另一层,而主卧室和两间卧室给孩子们,设置在顶层。便于创建宁静而舒适的空间,同时设计师采用可开可合设计,如果你想使用它们,就可以打开它,电视柜是一个这样的例子。

The Neutral House is a minimal home located in Amsterdam, The Netherlands, designed by Studio Niels. The goal was to create a sober, calm and functional space with warm and timeless suitable living objects in the neutral house. The studio wanted to open up the structure to its various living programs. Through the three levels, the architects created a space for a kitchen, kitchenette, cinema room, home office, guest bedroom, master bedroom, and two bedrooms for the kids. To create calm, the designers hid certain elements that you can literally open up if you want to use them; the tv cabinet is an example of this.

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

Niels Maier  材质的情绪

给TA打赏
共{{data.count}}人
人已打赏
室内设计

湖畔的现代豪华别墅:时尚与传统的完美融合

2023-12-5 21:09:30

室内设计

400㎡宁波现代美学别墅,秩序感的家

2023-12-6 8:08:13

0 条回复 A文章作者 M管理员
    暂无讨论,说说你的看法吧